Vill du arbeta hos oss

Vill du arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Klinikerna inom Livio drivs  i privat regi av Livio AB som är den största aktören i Norden inom IVF och genomför ca 8000 IVF-behandlingar per år på nio kliniker i Sverige, Norge och på Island. I koncernen finns även den enda privata kliniken för ägg- och spermiedonation samt vårt eget forskningsbolag. Våra resurser ger oss möjlighet att ligga i absolut framkant och erbjuda de senaste beprövade behandlingsmetoderna till det enskilda parets unika förutsättningar.

Livio-gruppen har en bred medicinsk verksamhet med syfte att hjälpa ofrivilligt barnlösa patienter att bilda familj. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. På våra kliniker finns idag verksamhetschefer, specialister inom obstetrik och gynekologi, embryologer och barnmorskor, sjuksköterskor och undersjuksköterskor, läkarsekreterare och receptionister.

Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. All personal fyller därmed en viktig roll för patientens upplevelse av såväl behandling som bemötande.

Vi lägger därför extra stor vikt vid engagemang, drivkraft, samarbetsförmåga och empati förutom adekvat utbildning och erfarenhet vid rekrytering.

Varför Livio-gruppen?

Livio erbjuder en spännande arbetsmiljö med bred medicinsk verksamhet och forskning i ständig utveckling. Här finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling.  Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus.

Vår verksamhet bedrivs främst på dagtid men helgarbete förekommer. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Är du intresserad? Skicka din intresseansökan (CV och personligt brev) till  jobb@livio.se.

 

Vi söker en medicinsk sekreterare till Livio Falun

Arbetsuppgifter
Som Medicinsk Sekreterare på Livio Falun kommer du att ha varierande och spännande arbetsuppgifter. Du kommer tillsammans med en kollega att ansvara för fakturafrågor, receptionen och administrationen på kliniken. Du kommer bl.a. att skriva journaler och övrig dokumentation som rör patienter samt även ansvara för inköp, fakturering och uppföljning av behandlingsresultat.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad läkarsekreterare. Eftersom du kommer arbeta i team har du mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. I den dagliga verksamheten medverkar du till att patientsäkerheten, tillgängligheten, patientbemötandet och vårdkvaliteten ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål. Det är en fördel om du har erfarenhet från privat verksamhet. Vi värdesätter egenskaper som ansvarskänsla, lyhördhet, engagemang, servicekänsla och kvalitetsmedvetenhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande, ansvarsfullt och roligt arbete i en framgångsrik och växande koncern. Hos Livio finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. Vi tillämpar individuell lönesättning och fast månadslön.

Detta är en tillsvidareanställning på deltid till en början på 50 % som sedermera kommer att öka till 100 % från och med september 2022. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt.

Ansökan
Skicka din ansökan med CV till nannie.gegia@livio.se, märk din ansökan ”med.sek.”. Senast 2021-05-31 vill vi ha din ansökan. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstidens utgång. Du är även välkommen att maila eventuella frågor om tjänsten till nannie.gegia@livio.se.
Du kan också läsa mer om verksamheten på vår hemsida www.livio.se.

 

Vi söker en Embryolog (föräldravikariat) till Livio Kungsholmen

Livio Kungsholmen en trevlig klinik belägen vid S:t Görans Sjukhus i Stockholm. Kliniken har specialistkunskap inom fertilitetsutredningar och behandlingar inom assisterad befruktning såsom IVF, insemination och donation samt har avtal med Region Stockholm. Kliniken har ca 20 anställda och utför ca 600 IVF behandlingar per år. Är du ute efter ett meningsfullt och roligt jobb med stora möjligheter att påverka och med mycket ansvar kan detta vara en tjänst för dig. Vi är också mycket stolta över att vår klinik firade 20 års jubileum förra året!

Arbetsuppgifter
Livio Fertilitetscentrum söker en ny medarbetare till IVF-laboratoriet, föräldravikariat. Arbetsuppgifterna kommer att omfatta hantering av ägg och spermier, embryoodling och -bedömning, mikroinjektion samt kryopreservation av spermier, ägg och embryon.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad Biomedicinsk Analytiker eller motsvarande. I första hand söker vi efter en person med erfarenhet av IVF-laboratoriearbete. Du kommer att arbeta i ett trevligt team med embryologer, läkare, barnmorskor, undersköterskor och administrativ personal så det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. I arbetsuppgifterna ingår patientnära arbete. Du skall vara noggrann och kvalitetsmedveten. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till patientsäkerhet, tillgänglighet, fantastiskt patientbemötande och att vårdkvaliteten ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål.

Arbetstid
vikariat, heltid, start omgående till och med september 2022. Möjlighet till eventuell förlängning finns.

Kontaktperson
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Laboratoriechef Kristina Miras Wardell på mail kristina.wardell@livio.se. Du kan också läsa mer om verksamheten på vår hemsida www.livio.se.

Ansökan
Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till Kristina Miras Wardell, Livio Kungsholmen, S:t Görans sjukhus, 112 81 Stockholm, snarast möjligt, dock senast 2021-05-07. Observera att intervjuer sker löpande även under ansökningstiden och att tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdag.